W KUCHNI
Nowość w MAKRO: Mrożona wieprzowina Ibérico
- Kategoria: W KUCHNI

W ofercie sieci MAKRO Cash&Carry Polska pojawiła się mrożona wieprzowina ze świń rasy Ibérico. Produkty pochodzą z Hiszpanii i cechują się marmurkowatym mięsem.
Włoskie wędliny Veroni w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Asortyment sieci MAKRO Cash&Carry Polska został poszerzony o nowe rodzaje włoskich wędlin marki Veroni. Firma bazuje na tradycyjnych recepturach i specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości mortadeli i szynki.
Nowe gatunki owoców morza w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Oferta sieci MAKRO Cash&Carry Polska została wzbogacona o nowe gatunki owoców morza. Wysokiej jakości produkty pochodzą od najlepszych producentów z całego świata i charakteryzują się dużą różnorodnością.
Uwaga! Tropikalna gorączka – egzotyczne motywy w kolekcjach Villeroy & Boch
- Kategoria: W KUCHNI

Egzotyczna fauna i flora opanowały wnętrza w tym sezonie – salony, jadalnie i kuchnie! Tropikalne motywy pojawiają się na dekoracjach, meblach, podłogach i ścianach. Dlatego na stole musi pojawić się kolekcja Amazonia od Villeroy & Boch – porcelanowe dzieła sztuki inspirowane amazońską dżunglą.
Włoskie sery w ofercie MAKRO
- Kategoria: W KUCHNI

Oferta sieci MAKRO Cash&Carry Polska została poszerzona o nowe gatunki włoskich serów marki Francia. Produkty wytwarzane są według tradycyjnych przepisów dla danego regionu i charakteryzują się wyrazistym smakiem i aromatem.
Czas na dynię! – kulinarne inspiracje od Villeroy & Boch
- Kategoria: W KUCHNI

Na obiad i na deser. Można ją piec, smażyć, dusić, gotować i marynować. Bo dynia zwiastuje nie tylko Halloween, lecz także wyjątkowy czas w kulinarnym kalendarzu. Villeroy & Boch poleca dynię w różnych odsłonach. I koniecznie na porcelanie New Cottage, Old Luxembourg lub Flow.
Czas na kreatywne pikle - Część 2... niezapomniany smak mirabelek
- Kategoria: W KUCHNI

Przygotowywanie domowych przetworów to tradycja, którą warto pielęgnować. Własne wyroby smakują najlepiej i pozwalają cieszyć się sezonowymi owocami również podczas zimowych miesięcy. Adam Chrząstowski – ambasador marki Appetita, zdradza nam swój przepis na marynowane mirabelki!
REKLAMA
NAJNOWSZE
CZĘSTO CZYTANE
MEBLE
